Torsdag kveld var dørene åpen på Bastard bar for Tromsøs musikkglade mennesker. Det var nemlig Skeetonez lanseringskonsert for hans aller første EP «Wired».

Etter oppvarming fra bandene Hjerterå og Madness of Mordi, sto publikum klare for å ta imot Oscar Mathisen og backingbandet bestående av Stein-Olav Moe Fause på gitar og Eigil Aandahl på synth/percussion.

Bli tilhenger av Tromsøpuls på Facebook

Allerede før musikken var i gang kunne man føle spenningen på kroppen, for hva den nyskapende Mathisen i dag skulle finne på.

Bevisst estetikk

Han er fra tidligere opptredener kjent for sine crazy sceneshow, og overrasker stadig på nytt. Med solbriller og rødlysende armbånd starter musikken og showet er i gang.

Les mer fra Tromsøpuls-seksjonen her

Blandingen mellom dubstep, electro house og de levende instrumentene fikk dansefoten og spensten til publikum i gang. Både den gamle og den nyere generasjonen sto samlet i musikkhavet og jublet.

Ville ha mer

Etter at huset hadde dunket seg ferdig, og bandet skulle til å avslutte, ble de avbrutt av sine nye fans som ønsket mer. Bandet måtte dermed kjøre i gang med hele to sanger ekstra for at publikum skulle være fornøyd.

INSTRUMENT VS MASKIN: Skeetonez (midten) hadde med seg f.v Stein-Olav Moe Fause på gitar og Eigil Aandahl på perkusjon. Foto: Katrine Øien
Skeetonez AKA Oscar Mathisen har solbrillene på. Foto: Katrine Øien