Det er ikke før 28. oktober at popartisten Sondre Justad skal spille på Studenthuset Driv. Men allerede i sommer merket studenthuset press på billettene.

- Vi slapp høstprogrammet 15. juni, men under sommerferien pleier det å være rolig. Men jeg var på jobb og vi ble jo nedringt av jenter, så da begynte jeg å ane konturene av det som kom til å skje, forteller PR- og markedsansvarlig på Driv, Ildri Jørgensen.

800 billetter revet bort

På grunn av den enorme pågangen ble konserten flyttet fra Isbjørn Scene til SNN-Scene. Det vil si at konserten ble utvidet fra 150 til 800 plasser

Og mandag kveld kl. 19 var alle de 800 billettene solgt.

- Etter scenebyttet for to uker siden eksploderte det. Det er jo kjempestas at det er utsolgt. For omtrent et døgn siden var det 100 billetter igjen, men de ble bare plutselig revet bort, sier Jørgensen.

Hun forteller at det er sjeldent Driv møter en slik massiv respons.

Flest jenter på konserten

- Vi blir jo utsolgt av og til, men det er sjeldent vi bytter til en større scene og opplever at det blir utsolgt på kun to uker. Det er veldig unikt, noe som er artig og helt rått for både Sondre Justad og for oss.

En sniktitt på oversikten over de solgte billettene, viser et klart flertall jenter som er omtrent 20 år gamle.

- Jeg skrev ei melding til han og spurte om han var klar for 800 hylende jenter, noe det virket som han var veldig klar for, sier Jørgensen lattermildt.

Får mange telefoner

Hun har allerede mottatt flere telefoner fra folk som er fortvilet over at det er utsolgt.

- Ja, det er mange som ringer og er lei seg for at de ikke har fått billett. Men nå har vi dessverre ikke plass til flere. Vi kan heller ikke sette opp en konsert til, så de som er uten billett nå må vente til en annen gang.