Det melder TV 2.

Mari Boine (66) har i en lang karriere fornyet joik og modernisert samisk musikk. Hun har mottatt en rekke priser, og er utnevnt som ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden for sitt kunstneriske virke.

Tom Lagergren (31), DJ-stjerne under navnet Matoma, blir den første produsentartisten som er med i serien, som nå skal inn i sin 14. sesong.

William Kristoffersen (72) er for mange kjent som primus motor i dansebandet Ole Ivars, hvor han var komponist, bassist, sanger og tekstforfatter.

Ingrid Helene Håvik (35) er kjent som vokalisten i Highasakite, en av de største popsuksessene i Norge det siste tiåret.

Ramón Torres Andersen (25) har under artistnavnet Ramón gjort eventyrlig popsuksess det siste drøye året, blant annet med hiten «ok jeg lover».

Odin Staveland (37) har vært vokalist, låtskriver og musiker i visepopinstitusjonen Vamp siden 2004. Han er sønn av Vamp-sjef Øyvind Staveland.

Emelie Hollow (25) har skrevet låter for/med blant andre Tix, Emma Steinbakken og Alan Walker, og gir også ut egen musikk.