Det er ikke noen grunn til å tro at gjengen kommer til å bli mindre populær etter denne filmen.

Filmen handler om de fem vennene Ikko, Amalie, Babb, Murmel og Ling som spiller i Gamle Tomter Musikkorps. De øver og står på til årets store begivenhet, Norgesmesterskapet. Men i det årets store høydepunkt nærmer seg får vennegjengen vite at de ikke får være med på Norgesmesterskapet.

Ondskapsfull

Korpsdirigenten, den berømte og ondskapsfulle Elsebeth Bull, misliker nemlig vennegjengen, og dermed lar hun dem ikke bli med til Norgesmesterskapet.

Ikko, Amalie, Babb, Murmel og Ling lar seg imidlertid ikke stoppe av den ondskapsfulle Elsebeth. De danner sitt eget korps, "ORPS" og sammen med den tidligere korpsdirigenten Morris og guttejenta Jannik tar det nystartede koret opp kampen med den ondskapsfulle dirigenten og Gamle Tomter Musikkorps om NM-tittelen.

Sjarmerende

Filmen er beregnet for de litt eldre barna, men denne filmen kan foreldre godt være med barna på kino for å se. God humor og stereotype karakterer vil sørge for det, slik som bussjåføren Laila, som sørger for å frakte ORPS til NM med en buss som mildt sagt har sett sine beste dager. Skuespillet er bra, og filmen har et bredt nedslagsfelt. Alt i alt en fin film for hele familien.