På fredag var det duket for en real helaften med skrekk på kinoen i Tromsø. I forbindelse med premièren av skrekkfilmen «The Green Inferno» ble også kannibal klassikeren fra 1980 «Cannibal Holocaust» vist.

LES OGSÅ: Hun er kinoens nye styreleder

28 billetter

Sistnevnte fikk svært mye oppmerksomhet da den hadde premiere. Regissøren, Ruggero Deodato, ble blant annet anklaget for at drapene på skuespillerne i filmen var ekte.

– Til sammen ble det solgt 28 billetter på visningene. Vi hadde faktisk regnet med å selge færre billetter, fordi det er filmer for spesielt interesserte. Det er ikke akkurat filmer som favner bredt, sier kinosjef Frank Bakkemo.

LES OGSÅ: Slik ble Erik (51) en av de beste regissørene i Norge

Snuff-filmer

Grunnen til at «Cannibal Holocaust» ble vist i Tromsø denne helga er på grunn av et tilbud fra distributøren, som kinoen takket ja til.

– Det blir nesten feil å kalle disse filmene skrekkfilm. Etter min mening, så grenser de til snuff-filmer. For meg er det helt fullstendig uforståelig at noen klarer å se det, eller at noen klarer å lage slike filmer. Men jeg skal ikke bestemme hva slags filmer som skal vises på grunnlag av mine referanser, sier han og ler.