Chairlift Foto: promofoto

Chairlift er et kanskje ukjent navn for mange. Electropop-duoen fra New York har tidligere kommet ut med en EP og albumet ""Does You Inspire You?"" som også inneholdt deres største hits, som den fengende "«Bruises»".

24.januar slapp de sin tredje utgivelse, og jeg er ikke helt imponert.

Bli tilhenger av Tromsøpuls på Facebook

Albumet åpner med låten "«Sidewalk Safari»" som er en blanding av flere rare lyder. Litt indisk-inspirert start, og resten av låten mikser forskjellig bråk som for de spesielt interesserte hipsterne kanskje høres kult ut. Det blir dog litt for mye for meg.

Mye av albumet er ganske typisk Chairlift. Det skiller seg ut, noe som for så vidt er greit hvis du liker litt 80-tallsinspirert musikk med rytmer som du kan danse til alene på rommet.

Vokalene til Caroline Polachek er dog ikke til å klage på - for hun har virkelig en nydelig stemme som passer til den type musikk Chairlift lager.

Les mer fra Tromspuls-seksjonen her

Den mest kjente låten fra dette nyutgitte albumet er den nokså kule "«Amanaemonesia»" - som egentlig ikke er et ordentlig ord, men ryktes å bety i denne sammenhengen den følelsen man visstnok får av Amanea, en type healing jeg selv aldri har hørt om.

Jeg er ikke helt overbevist over albumet "«Something»". Kreativt, men mye likt og til tider litt kjedelig - til tross for mange interessante beats og noen gode låter. Selv holder jeg meg til deres gamle album for nå.

Chairlift - Something Foto: PROMO