– Vi har pratet om at vi burde arrangere flere ting helt fra starten. Det er viktig å få trening i arrangering, det blir rett og slett for lite å spille kamp et par ganger i året, sier Hogne Rundberg.

Døgnvill-sjefen er i full gang med planleggingen av Døgnvill vinter, som skal arrangeres i mars. Men festivalledelsen nøyer seg ikke med to festivaler i året.

Nå blir de konsertarrangører på helårsbasis.

Ettertraktet

– Vi har fått en del tilbud om å arrangere konserter med artister som ønsker å komme til Tromsø. Dette er en ettertraktet by å spille konserter i. Tromsøværingene er flinke til å møte opp og engasjementet er stort, sier Rundberg.

– Vi har i løpet av årene fått et relativt stort nettverk og ser nå at det er på tide at vi prøver å arrangere konserter utover festivalene våre.

Les også: Vil flytte Døgnvill hit

Døgnvill-sjefen sier at de har fått henvendelser fra større norske og skandinaviske artister som de har vært nødt til å avvise, uten å ville utdype noe mer.

– Popprinsesse

Døgnvill starter det nye konseptet sitt med å arrangere konsert med Marit Larsen på Rica 21.januar.

Bildespesial: Folk på Døgnvill lørdag

– Marit Larsen er en norsk popprinsesse, en feinschmecker når det kommer til pop som virkelig har vokst seg stor både i Norge og i utlandet. Hun kommer med ny plate i disse dager, og det jeg har hørt høres veldig lovende ut, sier Rundberg.

Marit Larsen lager sitt nye album "Spark" del 1

Sist Larsen spilte i Tromsø var i 2009, men hun spilte også på Døgnvill i 2007.

Starter i det små

Men Døgnvill gir seg ikke med Marit Larsen. Ifølge Rundberg er de allerede i forhandlinger for å få flere artister til byen.

– Vi starter litt i det små og satser på norske og skandinaviske artister. Vi har flere ting på gang, men jeg ønsker ikke å si så veldig mye mer om det akkurat nå, sier han hemmelighetsfullt.

Marit Larsen på driv Foto: Lars Åke Andersen