Avisa Nordland skriver i dag at Violet Road har solgt ut to konserter på kulturhuset Sinus i Bodø i november.

Hogne Rundberg, bassist i Violet Road, bekrefter dette overfor iTromsø. Han forteller at mens den første konserten solgte ut på et par timer, solgte ekstrakonserten ut på ti minutter. Han ble fortalt av kulturhuset at nettet hadde gått varmt, og at det hadde vært en fyissk kø utenfor kulturhuset i nordlandsbyen.

Rundberg er naturligvis svært glad for den varme mottakelsen:

– Dette er sånt som vi ikke klarer å forutse. Det er en drøm å selge ut på forhånd, konstaterer han.

Noe klikket

Etter at bandet spilte på Parkenfestivalen i helga, virker det som om bodøværingene har fått seg et nytt favorittband. Så hva var det egentlig guttene gjorde rett på Parkenfestivalen?

– Vi spilte først, og det var full baluba og sinnsyk stemning allerede kvart over tre. Det var et eller annet som skjedde, noe som klikket helt rett. Det ble en veldig, veldig stor opplevelse for oss, forteller bassisten.

Dette er imidlertid ikke første gang bandet opplever god stemning i Bodø. Rundberg sier de solgte ut en konsert også i fjor, og forteller om en god energi i konsertlokalet.

Blir i Tromsø

Generelt går det bra for bandet, som er ute på turné for tiden. Rundberg forteller at også i Alta har de solgt ut to konserter på forhånd.

– Blir dere å forlate Tromsø, og slå dere opp som nordlandstrubadurer i Bodø nå?

– Så langt går det nok ikke. Men vi er blitt veldig glade i Bodø. Det virker ikke som det har noe å si at vi er fra Tromsø, sier Rundberg.

Han legger til at vi ser den samme effekten motsatt vei med Kråkesølv, som vi i Tromsø har trykket til våre bryst.