Hans nyeste album «Du betyr meg» er ikke mange ukene gammelt og har høstet høye terningkast fra hele musikkanmelder-Norge. Tromsø-publikummet foran Haakonscenen fikk den aller første livesmakebiten på Vaulars nye album. Tromsø sto nemlig øverst på turnélista.

Bergenseren startet rolig med «Aldri for pen for punk». Deretter gikk det steg for steg, etter som han presenterte sine rykende ferske låter som alle falt godt i havn hos dansende tromsøværinger.

Stemningen i taket

Han viser at han har god erfaring som liveartist og har ikke problemer med å kjøre stemningen helt opp til det laftede Driv-taket.

Les også: Verdenspremiére fra Vaular

Det krever mye av en artist og lykkes såpass med sitt tredje album som Vaular har gjort. Han gjør sin egen greie, både av og på scena. Med mikrofonstativet sidestilt viser han pop-siden av rapmusikken, som han har omfavnet hele veien siden debuten.

Det funker fortsatt og tekstene er nådeløst ærlig. Noe som gir et sterkt personlig forhold til musikken og artisten. Han er rett og slett ekte. Det er det ikke alle som får til.

Sterk avslutning

Den mektige låta «Som i en siste dans», med John Olav Nilsen fra John Olav Nilsen og Gjengen, står som en påle litt over halvveis i settet og setter en fin stemning i lokalet.

Da fansen skrek etter mer ved konsertslutt entret Vaular scenen igjen og «kjørte seg opp» (som de sier i Bergen) med avslutningslåten og ekstranummeret «Rett opp og ned». Elektrobeaten får alle til å sprette opp og ned som en sprettball og stemningen peaker i et vel planlagt høydepunkt.

Sammen med sin tjommi, trommis, synt og DJ leverer Vaular en meget god konsert som matcher den nye plata. Anmelderen står igjen med en god musikkfølelse og det gjorde nok publikum også.