Ingen skal anklage regissør Marc Lawrence for å finne opp kruttet på nytt. I sin nyeste film sender han et storbypar til en liten landsby i indre Wyoming.

Der må de overleve klassiske utfordringer som kumelking, rodeo, bjørneangrep, vedhogging og rifleskyting.

Virker det kjent? Kanskje fordi denne historien tidligere har blitt fortalt av en haug med filmer og bortimot samtlige amerikanske sit-coms.

Vitne til mord

Paul (Grant) og Meryl Morgan (Parker) er et nyseparert par bosatt i New York. Når de etter en mislykket gjenforeningsmiddag blir vitne til et mord, tar det ikke lang tid før de har en (lettere inkompetent) leiemorder etter seg. Politiet plasserer dem i et vitnebeskyttelsesprogram, og de blir mot sin vilje flyttet til den bortgjemte småbyen Ray, Wyoming.

Der må de oppholde seg hos den lokale sheriffen og hans kone. Etter hvert begynner de å finne seg til rette, både med det landlige livet og med hverandre.

Oppbrukt

Håpet for en film som «Did You Hear About The Morgans?», som vet at den ikke akkurat tilfører verden noe nytt og spennende med en såpass oppbrukt historie, er at den har noen nye vitser og sjarmerende hovedrolleinnehavere med en sterk kjemi sammen.

Både Grant og Parker kan så definitivt være sjarmerende hver for seg, og sikkert også sammen, men i denne filmen ser det nesten ut som om de ikke er med i samme film. I tillegg får de ikke annet enn "tretten-på-dusinet"-vitser og gamle klisjeer å jobbe med. Resultatet kan i beste fall kalles harmløst.