Peter Esdahl, som blant annet har varmet opp for bandet Cazadores på Bastard Bar, holder nå på å produsere sin første EP. Foto: Katrine Øien

Peter Estdahl, som blant annet har varmet opp for bandet Cazadores på Bastard Bar, holder nå på å produsere sin første EP som er beregnet å bli tilgjengelig etter jul.

– Jeg holder med andre ord på å lage min CV, sier Estdahl.

Studiopause

Han befinner seg for tiden i studio på Kysten, og det er ikke mye som gjenstår før EP"en som skal inneholde fem låter kan anses som ferdig. Men først trenger han en studiopause.

Bli tilhenger av Tromsøpuls på Facebook

– Jeg har vært i studio i flere uker nå, og jeg begynner å kjenne det på stemmen. Nå trenger jeg en liten pause for å slappe av litt, for så å gjøre meg ferdig med innspillingene.

Travel musiker

– De siste ukene har jeg hatt nokså mange spillejobber, fire for å være eksakt. Jeg håper at denne EP"en kan brukes som CV for å få større spillejobber, som å få spille på for eksempel Øya– og Hovefestivalen.

Den 26. november skal Estdahl varme opp for Jim Stärk på Kulturhuset.

Overraskelse i vente

På nyåret har han en hemmelig overraskelse på gang som han trur blir å sjokkere mange.

– Jeg er veldig spent, og jeg trur det blir morsomt å se reaksjonene til folk. De må nok vente til januar før de får vite noe om dette, men jeg kan si at det blir ganske stort.

Les mer fra Tromsøpuls-seksjonen her

Vi er spent på hva denne overraskelsen innebærer, og blir å holde oss oppdatert på denne unge tromsøgutten i tiden fremover.

Se og hør Estdahl i aksjon her: