Tromsøbandet F.A.C.E. har på litt over ett år greid å vinne hjertene til Tromsøs danseglade med deres ekstremt fengende elektropop. De er fantastiske live, senest på Tromsø Sound City, og har enda mye å gå på. Tidligere i uken slapp de den tredje singelen fra den etterlengtede debuten "Triplets", "Lost Vegas" og det lover svært godt for albumet.

"Lost Vegas" følger i stor grad samme oppskrift som den forrige singelen "Yes You Do", men en fengende beat som driver i bakgrunnen gjennom hele låten kledelig kronet med vokalist Per Kristian Fox Trollviks falsettstemme. Likevel er denne singelen noe mer intens og dempet. Likevel ekstremt catchy og får det til å rykke i min ubrukte dansefot.

Det er noe før min tid, men føler at denne singelen kunne glidd ubemerket inn på hvilken som helst elektronika samleplate fra 80-tallet. Min favoritt av de tre singlene er nok enda den super sterke "Components", men "Lost Vegas" viser oss litt av den bredden jeg håper å se på albumet. Selv om jeg vil påpeke at tekster kanskje ikke er bandets sterkeste side, så fungerer låten til sitt formål: nemlig å få deg til å smile og danse.

Hør "Lost Vegas" her:

Coveret til "Lost Vegas"