Guild Wars 2

Utvikler: Arena.net

Utgiver: NCsoft

Slippdato: 10. oktober

Plattform: PC

Les mer om spillet her.

Se trailer av Guild Wars 2:

Vurdering: Guild Wars 2 kommer til å bli en helt ny og spesiell MMORPG-opplevelse, med nye spennende PvP-moduser, og en hel drøss med andre nye effekter.

Jeg tror Guild Wars 2 kommer til å nå opp blant de andre virkelig store spillene i år. Det eneste minuset jeg kan se for meg er at det blir mange søvnløse netter.

Dishonored

Utvikler: Arkane Studios

Utgiver: Bethesda Softworks

Slippdato: 2012

Plattform: PS3/Xbox360/PC

Vurdering: Bethesda kommer i løpet av 2012 ut med et spill som rett og slett ser ekstremt kult ut, nemlig Dishonored. Dishonored er et virkelig unikt førstepersons snikmorderspill. Spillet inneholder såkalt free-running, som kanskje mange kjenner igjen fra Assasins Creed-spillene, hvor du hopper fra tak til tak.

Dette spillet er virkelig noe nytt og spesielt og det ser uten tvil ekstraordinært ut. Grafikken virker også upåklagelig, så dette er noe man virkelig, virkelig bør prøve ut.

Grand Theft Auto V

Utvikler: Rockstar North

Utgiver: Rockstar Games

Slippdato: Høsten 2012

Plattform: Xbox360/PS3

Se trailer fra Grand Theft Auto V her:

Vurdering: Grand Theft Auto er et spill de aller fleste spilleglade mennesker har et forhold til, og er et spill som har ledet mange inn i den store spillverden. Nå tar Rockstar oss for femte gang med inn i deres egen verden.

Når det kommer et nytt Grand Theft Auto-spill er det en selvfølgelighet på en slik liste som denne, og vi kan glede oss stort til et nytt spill hvor du denne gang får utfolde deg i byen Los Santos.

Andre spill det kan være verdt å få med seg:

  • Max Payne 3: Se trailer

Foto: Skjermdump fra trailer
Foto: Skjermdump fra trailer