Ole Paus er Døgnvillfestivalens siste booking.

Gjennom 40 år har Paus laget 41 plater, og er særlig kjent for låter som "Mitt lille land", "Nå kommer jeg og tar deg" og "Engler i sneen".

Paus var også å se i TV2-suksessen "Hver gang vi møtes" der han blant annet tolket Lene Marlin.

Les også: Rørt til tårer av Paus

Og for Paus' del er Tromsø også helt spesielt ettersom det var her iinnspillinga av plata "Garman" (1972) ble gjort, sammen med Tromsømusikere.

- Steike for ei plate, og for noen musikere. Bandet var tuftet på The Pussycats: Sverre Kjeldsberg, Trond Graff, Bror Johan Dahl, Bjørn Henriksen og Knut Halvard Johannessen. Med låter som "Nå kommer jeg og tar deg" "Sett deg ned" og "Det er ingenting å være redd for", og innspilt på bare tre dager, står albumet som en av de store norske klassikerne innen sin sjanger, sier Markeds- og infosjef i Døgnvill, Helge M. Markusson i en pressemelding.

"Avslutningen" er et trippelalbum av Ole Paus gitt ut i år. Paus har varslet at dette albumet blir hans siste. På del to av albumet - "Omfavnelsen" - bidrar også Lene Marlin.

Døgnvill 2013 arrangeres for sjuende gang på Valhall i Tromsø 29. – 31. august.

Også Avicii (S), Kurt Nilsen, Violet Road, Sirkus Eliassen og Kid Exodus skal spille på festivalen.

Hvilke band/artister ønsker du å se på Døgnvill-scenen?

Oslo 20130104. F.v.: Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Morten Abel, Lene Marlin, Kurt Nilsen, Anita Skorgan og Ole Paus på scenen sammen under pressetreffet med TV2-programmet "Hver gang vi møtes" på Popsenteret i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: Larsen, Håkon Mosvold