Sist 50 Cent spilte på Døgnvill var i 2008.

Den gang benyttet superkjendisen anledningen til en tur innom Dolly Dimple´s i Sjøgata i sentrum, men der kunne han bare glemme å få stilnet sulten.

Restauranten var nemlig i ferd med å stenge, og dermed måtte 50 Cent og crewet hans rusle videre. Først etterpå gikk det opp for betjeningen at det var 50 Cent de hadde avvist.

Gratis pizza

Filialen i sentrum er lagt ned, men Dolly Dimple´s har likevel tre restauranter i Tromsø.

Og nå som det er klart at 50 Cent atter skal opptre under Døgnvillfestivalen, gir skiftleder Johannes Robertsen på Dolly Dimple"s. på Jekta gjerne den millionselgende musikkartisten en hyggelig velkomst til Tromsø.

– Han får jo selvfølgelig en gratis pizza hvis han kommer tidsnok, og så kan vi om så få ei søt berte til å levere den, hvis han vil ha den levert. Det skulle bare mangle, sier Robertsen.

Men artisten må altså kjenne sin besøkelsestid.

– Skal han komme etter stengetid, må han si fra. Det er jo likestilling mellom kundene her og ingen forskjellsbehandling, sier skriftlederen spøkefullt.

– Hadde vært gøy

Robertsens kolleger Mira Sæter (16) og Helene Thomassen (16) hadde ikke noe imot et besøk fra den verdenskjente hiphoperen. Til vanlig får de stort sett kjendisbesøk fra TIL-spillere, Paradise Hotel-deltagere og lokale musikkartister.

– Det hadde vært kjempeartig om han kom tilbake. Nå har vi åpent lenger i tillegg, så da er det sikkert åpent hvis han kommer, sier Sæter.

– Jeg håper ikke han fikk et skikkelig dårlig inntrykk her sist, og håper han kommer innom. Det hadde vært veldig morsomt, sier Thomassen.

Men Sæter innser at det kanskje skal litt til for at 50 Cent igjen skal trappe opp akkurat hos Dolly Dimple"s.

– Det fins kanskje andre restauranter i Tromsø som er litt finere og har bedre standard enn her, sier hun.

– Jeg tror nok ikke han tenker over det, kanskje han ikke trenger å være så fancy. Og kommer han innom Jekta, kan det jo være at han kommer hit, skyter Thomassen inn.

TILBAKE: 50 Cent kommer til Tromsø og Døgnvill i slutten av denne måneden. Foto: Lars Åke Andersen