I det Katie Melua forsvinner fra scenen, begynte fjortisene å stille seg opp. Dette er den eneste bookingen som har vært direkte for ungdommen, og det er tydelig at Døgnvill har truffet blink. De voksne har dratt hjem og ungdommen har tatt over. Før konserten starter kastes det ut bøttevis med glowsticks, og når LMFAO kommer på scenen blir de møtt av et jubelbrøl av de sjeldne. Det er tydelig at det er for dårlig konserttilbud for kidsa under 18 år her i byen.

Se bildeserie fra lørdagens konserter på Døgnvill.

Et forrykende show!

Med seg har de en gitarist, dansere i verdensklasse og en rekke utrolig teite kostymer. Med hitten «Sorry For Party Rocking» ut som låt nummer to i settet er publikum allerede i ekstase. Deretter er det ganske rett frem. LMFAO er et velslepent maskineri. Det er neonlys, tangatruser, bikini, dansing, badeballer, oppblåbar zebra(!) og palmer. Det treffer midt i blinken hos målgruppen. Jeg tror aldri et publikum har tatt bedre imot et band i Tromsø. Det er flere tusen hender i luften og publikum hopper synkront. Ikke bare det, jeg tror aldri jeg har vært borti et mer energisk show. Det går i ett i nesten en og en halv time, og det er få, om noen, rolige partier.

Disse var på Døgnvill lørdag!

Litt for likt

Fra en musikkanmelders perspektiv er låtene altfor like, men nå er det ennå slik at man på Døgnvill må ta bandene for det de er. LMFAO er ikke nødvendigvis booket fordi de har så mye å tilby musikalsk. Det er showet som står i fokus, og showet er virkelig i verdensklasse. De leverte akkurat det de skulle. Om ti år snakker man om LMFAO på samme måte som vi gjør om Aqua nå, og det er helt greit. Dette blir nok den største musikkopplevelsen på lang tid for svært mange ungdommer i byen. Der leverer Døgnvill det de skal.