Bandene Red Headed Sluts og Feskekrok var de som til slutt trakk det lengste strået under finalen i "Bukta talenter".

I konkurranse med bandene Climax Course, The Black Flames, Changeling og Madness of Mordi var det altså disse bandene som vant hjertene til juryen, som besto av buktas booking-gruppe (Kari Westergaard, Robert Dyrnes og Lasse Pettersen), Emil Bekkevold fra Kompetansesenteret for rock og Erling Solvang fra Fritidseksjonen i Tromsø kommune.

Les alt om Buktafestivalen her

Dermed vinner de en spillejobb under «Bukta for alle» som er et gratis arrangement under Buktafestivalen, lørdag 21. juli samt studioinnspilling i Kysten Studio.

- Alle bandene var gode, så juryen hadde litt problemer med å komme fram til en avgjørelse. Men Buktafestivalen er veldig fornøyd med resultatet, sier Kristine Marie Børresen, informasjonsansvarlig for festivalen.

«Red Headed Sluts» er for øvrig et indie-rockeband som trekker referanser blant annet til "The Strokes, mens «Feskekrok» beveger seg mer mot hardcore-sjangeren

FESKEKROK Foto: Marius Hansen
RED HEADED SLUTS; Jørgen Frydstad(19) og Magnus Vold Jensen(19) Nede fra venstre; Isak Harbitz(19), Jon Breines Høiland(21) og Stian Henriksen(19). Foto: PERNILLE GLESAAEN