For dette var traurige greier. Shaggy hørtes ut som Luciano Pavarotti sammenlignet med Devecerski. Beklager, men hun og girlsa med bongotrommer og datamaskiner leverte rett og slett en trasig konsert. Stort sett var den preget av hvor andpusten jenta ble av å bevege seg som spøkelseskladden, i sin store hettegenser. Noe som gjorde at det stort sett hørtes svært surt ut.

En god låt

Det er ikke mange kjente låter hun har å stille med, og for meg hørtes de fleste ganske så lik ut som hennes største (og kanskje eneste) hit «Flytta på dej». Jaja, låten «Ikväll Skitar jag i alt» – som nettopp ble sluppet – er det som redder denne konserten fra å bli helt forferdelig.

Innadvent

Man kan ikke egentlig skrive så mye mer om denne konsertopplevelsen, for Devecerski gikk av like fort som hun kom på. Dessuten var det ikke bare stemmen som ikke holdt seg utover folkemengden.

Også hennes innadvendte vesen gjorde at man aldri helt fikk noen kommunikasjon med Devecerski. Dette på tross av hun fortalte om hvor «dark» hun hadde hatt det tidligere.

Nei man kan vitterlig ikke sammenligne denne svenske eksportvaren med verken Veronica Maggio eller Robyn – for hun når dem dessverre ikke til knærne engang.