Norge og mesteparten av Europa opplevde i 1930-årene en oppblomstring av nazister som hadde som mål å rense Europa for jøder, og alle vet hva jødene ble utsatt for under 2. verdenskrig. I dag opplever vi at IS bruker terror, massedrap og krig for å «rense» okkuperte områder for «de vantro» som ikke deler IS sitt mål om radikale, ultrakonservative islamske styresett.

Dette er samme fremgangsmåte som nazistene benyttet under 2. verdenskrig for å nå sitt mål om å «rense» Europa, men IS er enda mer brutal gjennom grusomme henrettelser og sine terroraksjoner mot sivile mål.

Vi ser kanskje nå starten på en 3. verdenskrig, og som i kampen mot nazistene må verden nå samarbeide om å knuse IS. Heldigvis ser det ut til at stormaktene er enige om dette, så vi får håpe at de gjør hva de kan for å utslette IS.

Samtidig må alle europeiske land, også Norge, gjøre alt de kan for å stoppe falske asylsøkere, som helt sikkert også skjuler IS-terrorister -som vil ta seg inn i vestlige land som «Trojanske hester» med sikte på å utføre terroraksjoner. Her hjemme har heldigvis de fleste politiske partiene nå akseptert at Frps innvandringspolitikk er helt riktig, og støtter Frp i kampen mot ukontrollert innvandring.

Unntaket er som vanlig Audun Lysbakken og SV, mens MDG hører vi ingenting fra i denne saken, da de vel sannsynligvis ikke har annet enn miljø i tankene og er uten mening om IS-krigen som pågår.