«Åga hadde en flott tur til Tromsø, og ble godt tatt imot av Hamna»

Både spillerne i Hamna IL og Åga hadde en god opplevelse av kampen.

  Foto: Berit Roald, NTB Scanpix

meninger

Da jeg leste debattinnlegget til John Johansen om kampen mellom Hamna og Åga tok jeg straks kontakt med Åga-trener Tim-Kristian Nerdal. I innlegget beskriver Johansen blant annet publikum som skal ha buet på spillerne og en engasjert mor som skal ha ropt «du er så dårlig» til en av dem.

Tim-Kristian ga meg tilbakemelding om at Åga G16 hadde en flott opplevelse av kampen og oppholdet i Tromsø, noe som vi i Hamna IL også hadde inntrykk av – både før, under og etter kampen.

I kommentarfeltet under artikkelen beskriver han dette godt: «Vi hadde en flott opplevelse i Tromsø! Godt tatt imot av Hamna trenere og spillere. Ikke noe negativt å si om noe eller noen. En litt «overivrig» mor er bedre enn ikke å gidde å se kampen i hele tatt. Endelig litt stemning på en G16 kamp, var det mine gutter satt igjen med etter kampen. Så nok en gang: Takk for kampen, Hamna.»

Hamna IL ønsker selvfølgelig ikke at det kommer negative kommentarer fra publikum til motstandere, dommere eller egne spillere under kamp uansett om det er fra en fotballmamma eller andre supportere.

Takk til alle som var på kampen av publikum, dommere og Åga G16 som ga Hamna G16 tøff, men fair kamp, der vi tapte etter straffekonk. Også takk til Tim-Kristian Nerdal for hans fine beskrivelse av Hamna IL og mottakelsen vår.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

meninger