Debatt:

Men stemmen din vil de ha...

Anni Skogman anklager sine politikerkolleger for å være direkte respektløse i møte med innbyggerne i kommunen etter en debatt onsdag kveld.

Respektløst: Anni Skogman (Frp) reagerer på at politikere angivelig ikke orker å reise seg når de snakket under en politisk debatt i kommunen.  Foto: Frank Lande

meninger

Onsdag kveld deltok jeg i en politisk debatt i kommunen, sammen med seks andre politikere. Jeg anslår at det var 40–50 tilhørere til stede.

Vi politikere satt foran tilhørerne, men på samme høyde alle sammen. Det vil si at kun de tilhørerne som satt nærmest politikerne så de som snakket. Greit nok.


Høyre-Kvaal: Tar selvkritikk for ordbruk i ordførerdebatten

Lattersalven braket mot Høyres ordførerkandidat Hans Petter Kvaal da han mente at det røde flertallet i kommunen hadde «ødelagt en fin kommuneøkonomi».

 

Men så til det jeg synes er uhørt. Kun to av oss gadd og reise seg opp når vi snakket (tilhørerne som hadde spørsmål reiste seg alle sammen).

Ingen politiker kom med hjelpemidler som krykker, rullestol e.l. Men det var tydeligvis mer komfortabelt å sitte for disse fem politikerne. De samme politikerne som skal ut og fronte din sak? Jobbe for deg?


Valgdebatten 2019

Slik klarte politikerne seg

Tirsdag stilte alle ti ordførerkandidatene til debatt på Verdensteateret. De små partiene kom bedre ut av det enn de store.

 

Stemmen din vil partiene ha. Men representanter som gidder og reise seg og se velgerne i øya når de snakker til/med innbyggere i kommunen er det bare to som har. Direkte respektløst, etter min mening.

Godt valg, sier nå jeg.