For en fantastisk kommune vi bor i!

Eirik Olsen fra Eidkjosen hyller kommunens løypekjørere.

  Foto: Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / Scanpix/Privat

meninger

Jeg går på ski stort sett hver dag. Hva annet er det å ta seg til i denne verden av snø og vinter. Og hver dag sjekker jeg løypene på skisporet.no og kan unne meg det privilegium å få gå ut i nykjørte spor og preparerte traseer praktisk talt rett utafor stuedøra. Bedre helsefremmende tiltak skal man lete lenge etter.

Og de kommunale løypekjørerne svikter aldri, i all slags vær og føre, uansett, bidrar de til å gjøre skituren til en ny og flott opplevelse for en entusiast som meg. Privilegert pensjonist, som kan drive på med dette og gjøre vinteren til en flott tid, trass lite sol og mye drittvær. Og husk, det er i skiløypene lov til å fundere over livets mange rariteter og utfordringer, og før turen er over har du løst opp ei floke eller to.

Tusen takk til Tromsø kommune for en ypperlig service til byens befolkning. Anima sana in corpore sano: en sunn sjel i et sunt legeme!