Du store, etter syv år! Jeg trodde virkelig dette var lagt bort av styret i borettslaget etter så lang tid. I tillegg går byens politikere inn for dette, utenom Åsne Høgetveit i SV.

Det er vel ingen politikere som bor på Varden? Vi som kommer til å bo her de nærmeste årene, med bygging, støy, bortfall av parkeringsplasser, samt innstilte busser med mer, gleder oss ikke.

Området i dag trenger ingen oppdatering fordi det er pent som det er, med kort vei til naturen. La heller Boligbyggerlaget ta over, kjøpe den gamle fyllinga og bygg blokkene der.

Jeg ber styret istedenfor se på hva Skattøra borettslag gjør i dag til folkets gode. De rehabiliterer bygningsmassen og det for 1.000 kroner pr. husstand. De bytter vinduer og panel mot veranda (i dag legger vi snø som isolasjon mot yttervegg), legger tak på garasjeanlegg og investerer i annen parkering.

Det som årsmøtet vedtok for syv år siden, er nok ikke nåværende beboere er enig i. Kanskje beboerne vil prøve saken på nytt? Og hva med kostnadene i 2021? De har vel doblet seg på syv år?