Jeg er ikke en bemidlet person med penger til hva jeg vil. Ordningene og forslagene fra de andre partiene treffer ikke meg, og den «gruppen» jeg nå tilhører godt nok. Ingen andre kan vite hvordan skoen trykker om de ikke har hatt de på på en stund.

Vi er en familie på fire, vi bor på 56 kvadratmeter med et soverom. Det var vårt alternativ til leiemarkedet. Tromsø er en dyr kommune og bo i, og sånn kan det ikke fortsette.

Vi kan ikke sitte stille i båten å se på at denne bølgen fortsetter. Jeg vet hvor min sko trykker, og hva som hadde hjulpet meg med å få min hverdag til å bli bedre. Derfor stiller jeg til valg!

Senterpartiet i Tromsø har mange punkter for å jobbe mot at folk flest skal få en bedre hverdag. Vi vil ha varm skolemat for å motvirke utenforskap. Løpende barnehageopptak må på plass for å gi foreldrene mulighet til sårt trengte lønninger. Vi tror leie til eie er en god modell for å få flere ut på boligmarkedet.

Det må også prioriteres å bygge flere boliger kjapt. Boligbygging må skje i hele kommunen vår, ikke bare i sentrum.

Når man ikke vet hvordan skoen trykker er det heller ikke lett å vite hvordan man skal hjelpe. Vi lytter til folk, vi må handle nå.

Bestem med oss, stem Senterpartiet!