Det er interessant å følge med i klageytringene i avisene av noen forståsegpåere. Det minner om ekspertertene i kommentarfeltene etter fotballkamper, mulig det er de samme. Her er det bastante meninger og overtramp så det holder. Noen av ytringene kan ikke oppfattes som annet enn sjikane, nærmest trusler. Hvis disse ekspertene hadde hatt noen som helst injurierende kraft, ville kommentarene deres vært mer enn bare støtende.

foto
INNLEGGSFORFATTER: John A. Larholt Foto: Privat

Prosjektet Skir er et godt eksempel på hvordan fortetting kan løses. Å bygge langt, høyt og smalt gjør at man får store åpne areal mellom bygningene. Skir inneholder 180 boliger med utsikt, uten innsyn fra naboene. Det er også god avstand fra omkringliggende bygninger. Utomhusområdene blir av ypperste kvalitet, ikke bare for beboerne, men også et behagelig skue for alle som benytter strandpromenaden.

Når strandpromenaden ferdigstilles anbefales den også for dem som er interessert i moderne arkitektur og byutvikling. Håpet nå er at Innhavet og Nyholmen kommer til oppstart, og ved ferdigstillelse av disse vil hele området være utbygd og fremstå som byens fineste og komplette område.

Området er fortsatt en byggeplass, men vil snart fremstå for de aller fleste som en perle i byen.