Det er underlig å lese kommentarer på debattinnlegg, eller nei det forundrer meg som førstegangspolitiker. Når man stiller til valg, ja så har man tatt et standpunkt, lest noen sider med partiprogram, kjent litt på, – hva ønsker jeg, hva tenker jeg er viktige saker for byen min, og så har man tatt steget ut i offentligheten.

Skal det da være slik at når man skriver innlegg, deltar og mener noe, så er det fritt spillerom for kommentarer som «Her spruter valgflesket i panna», «se de kan fremmedord» og «Valg fett sleipt som gammelt seigt tullprat..».

Jeg vet ikke helt hvor konstruktivt det er å komme med slike kommentarer. Det måtte da være bedre å komme å snakke med oss, eller de andre som stiller til valg i Tromsø.

Utfordre oss som stiller til valg, slik som mor og sønn gjorde i et innlegg i slutten av juli. Hva er det partiene som stiller til valg ønsker å gjøre, hva har de for planer?

Slutt med skitprat og meningsløse kommentarer! Kom med seriøse tilbakemeldinger. Gi oss sjansen til å legge fram planer og vedtatte partiprogram for hva vi har tenkt å jobbe med de neste fire årene. Jeg klarer ikke å se for meg at noen av partiene som stiller til valg, eller de noen på lista, har som motto å gjøre Tromsø verre!

Spør heller åpent hva tenker dere om skole, hva tenker dere om eldre, eller utbygging og så videre.

Så skjerpings, folkens! Les programmene til partiene som stiller til valg i Tromsø, så får vi er saklig debatt, der politikk er i fokus.

Eksempelvis:

Tromsø Frp vil sørge for at elever har oppdatert undervisningsmateriell.

Vi ønsker å gjeninnføre fritt brukervalg i hjemmetjenesten.

Vi ønsker å bli en effektiv ja-kommune, der vi er positiv til søknader fra næringslivet og innbyggerne.

God lesing og debatt, folkens!