Virke: Langt igjen til normalen for norsk næringsliv

Hovedorganisasjonen Virke er glad for regjeringens forslag om lønnstilskudd, men advarer mot at norsk næringsliv friskmeldes.
iriks

Regjeringens tredje krisepakke er et steg i riktig retning, men vi må ikke glemme de mest kriserammede delene av næringslivet, mener Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke, handels- og tjenestenæringens hovedorganisasjon.

– Grepet med lønnstilskudd er viktig for å hjelpe i gang virksomhetene som har mulighet til noe drift – dette har Virke vært en pådriver for. Fire av ti av våre medlemmer sier de har oppgaver som de permitterte kan gå i gang med. Men for mange, som i reiselivet, vil dette ikke hjelpe nok, sier Kristensen.

Han savner mer satsing på sirkulærøkonomi og grønne jobber i handels- og tjenestenæringen.

(©NTB)