Nå øker etterspørselen etter denne duppeditten

Populariteten til spillet "Pokémon Go" har også gjort at salget av ekstrabatteri til mobilen har skutt i taket.

  Foto: Ida Ramberg

nyhet_old

Det melder Elkjøp i en pressemelding.

Les også: Dette er nyheten «alle» landets gamere har ventet på.

Spillet, som i stor grad går ut på at man skal traske rundt og fange digitale Pokemons, trekker mye batteri fra telefonen. Derfor opplever elektronikkjeden nå en voldsom økning i salget av såkalte "powerbanks" - altså ekstrabatteri som man kan ha med seg i lomma.

Les også: På Pokémon-jakt i Kirkeparken.

Faktisk har salget av powerbanks hos kjeden totalt gått opp 110 prosent sammenliknet med i fjor.

Les også: Her er de beste «Pokémon Go»-tipsene.

- Og enkelte steder har pågangen vært helt vanvittig. Jeg fikk for eksempel en telefon fra en av våre butikker i Trondheim, og de kunne melde om at salget hos dem var opp 320 prosent, sier salgssjef ved Telekom for Elkjøp-konsernet i Norge, Thomas Brandsnes, i en pressemelding.

Les også: Her finner du Pokémons i Tromsø.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old