Her er kronprinsesse Mette-Marit endelig på plass i Tromsø

Etter en lang reiserute er kronprinsessen ankommet rådhuset i Tromsø.

  Foto: Ronald Johansen

nyhet_old

Kronprinsessen skulle besøke rådhuset i Tromsø klokken 13.00 tirsdag. Der skulle hun promotere årets TV-aksjon og hjelpe til med å rekruttere bøssebærere. Grunnet tett tåke måtte flyet hennes imidlertid omdirigeres til Bardufoss.

Like før klokken 14.00 landet Mette-Marit på Bardufoss. Like etter foreviget hun øyeblikket på bildedelingstjenesten Instagram med følgende tekst:

"Sammen får vi hjelpen (nesten) helt frem. Skulle landet i Tromsø, men der er det tåke så her er jeg i Bardufoss. Hvem vet om vi kommer frem @rodekorsnorge Uansett kan du hjelpe ved å melde deg som bøssebærer. Bli med å gå årets fineste søndagstur 23. Okt. Årets TV-Aksjon går til ofre for krig og konflikt. Meld deg på www.blimed.no"

Rundt klokken 17.00 ankom endelig kronprinsessen rådhuset i Tromsø.

Kronprinsessen på rådhuset pratet med flere av de frivillige i Tromsø Røde Kors, og hun er full av lovord.

Kronprinsesse Mette Marit (i midten), ordfører Kristin Røymo (t.v.) og Sissel Olsen, daglig leder i Røde Kors Tromsø  Foto: Ronald Johansen

 

- Jeg er imponert over den gode jobben som gjøres i Tromsø. Dere som sitter her og ringer rundt for å rekruttere bøssebærere gjør en enormt viktig jobb, sier kronprinsessen.

iTromsø kommer tilbake med mer.