Ingen har mistet livet på nordnorske veier i oktober

For første gang siden 2005 er antallet omkomne på nordnorske veier i oktober null.
nyhet_old

- I likhet med september viser foreløpige tall at det ikke skjedde dødsulykker i trafikken i forrige måned, skriver Statens vegvesen på sine nettsider.

Vegvesenet opplyser at man må 11 år tilbake i tid for å finne tilsvarende gode tall for oktober.

- Status for 2016 er da fortsatt at 16 personer har mistet livet i trafikken hittil i år. Det er én mer enn på samme tidspunkt for de to siste årene, meldes det imidlertid.

I gjennomsnitt de foregående fem årene har mellom 19 og 20 personer mistet livet i trafikkulykker i løpet av årets første ti måneder.

I Troms har fire personer så langt omkommet i trafikken i år.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old