Her er den nye UNN-ledelsen

Etter styremøte fredag ettermiddag har Helse Nord valgt ny styreleder og nestleder i UNN.

Universitetssykehuset Nord-Norge  Foto: Ronald Johansen

nyhet_old

Etter at tre UNN-topper gikk av med umiddelbar virkning etter et ekstraordinært møte fredag har Helse Nord valgt ny ledelse ved UNN. Eivind Mikalsen blir styreleder og Helga Marie Bjerke blir nestleder.

UNN-styreleder Jorhill Andreassen og neststyreleder Erling Espeland trakk seg fra sine verv tidligere i dag fordi de ikke lenger har tillit til styreleder i Helse Nord, Marianne Telle, som har anklaget Tor Ingebrigtsen for å utsette henne for trusler.

Viseadministrerende direktør Marit Lind går inn i stillingen til Tor Ingebrigtsen og blir dermed fungerende direktør inntil videre.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old