Drapstiltalt får fire nye uker i varetekt

49-åringen som i forrige uke ble tiltat for dobbeltdrap får fire nye uker i varetekt.

Under tirsdagens fengslingsmøte i Nord-Troms tingrett ble det klart at den tiltalte får fire nye uker i varetekt. 

nyheter

Han har sittet varetektsfengslet siden september fjor og er nå tiltalt for drap på to personer.

Mannen ble pågrepet etter at Hermod Magne Steinsund ble funnet drept i en bolig på Kvaløysletta. Under etterforskningen av drapet ble Stein Håvard Larsen (45) meldt savnet. Kriminaltekniske funn i den tiltaltes leilighet ga politiet mistanke om at Larsen også var blitt drept

Under tirsdagens fengslingsmøte i Nord-Troms tingrett ble det klart at den tiltalte får fire nye uker i varetekt.

LES OGSÅ: Har startet søket etter antatt drept 45-åring

«Det foreligger en kvalifisert mistanke for at tiltalte er skyldig, og det vil således skape utrygghet og være støtende for allmennhetens rettsfølelse dersom tiltalte løslates nå,» skrives det i rettskjennelsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter