Byggeriet Tromsø legger ned

Det annonserer daglig leder, Trond Jaklin, på sin Facebook-profil tirsdag.

  Foto: Byggeriet Tromsø

nyheter

- Etter to fantastiske spennende år på Byggeriet Tromsø er det nå dessverre slutt. Det har vært en jobb hvor jeg har lært vanvittig mye om byggebransjen, men også om hva det vil si at å lede en bedrift.

Slik starter daglig leder for Byggeriet Tromsø Facebook-statusen sin.

Butikken har til nå holdt til i Håndverkervegen 10 på Skattøra. Videre i Facebook-statusen hyller Jaklin sine ansatte.

- Til Vegard, Tor Rainer, Svein, Mikael og Eirik vil jeg si, dere har alle vært fantastisk å jobbe sammen med. Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver dag og dere har vært store bidragsytere til det. Bare det å se hvordan dere har taklet nedbemanning og nå nedleggelse har imponert meg, skriver den daglige lederen.

Men selv med stor nok innsats pågangsvilje, forteller han at det ikke var nok.

- Store strategiske beslutninger tas sentralt og denne gangen var det vi som ble rammet. At det er skuffende må kunne sies, men vi respekterer beslutningen, legger han til.

Stolt

Jaklin skriver videre at det er mye å være stolt av.

- I jobben har jeg blitt kjent med masse nye mennesker, både leverandører, kunder og ikke minst mine gode kollegaer. Sammen har vi vridd hjerner og snudd steiner. Vi har stått på for å vise hva vi kunne og jaggu klarte vi hele 36% omsetningsvekst i fjor. En ikke helt ubetydelig økning vi var bittelitt stolt av, skriver Jaklin.

Når iTromsø kom i kontakt med Jaklin tirsdag kveld, svarte han på en melding at det var for tidlig å kommentere saken ytterligere.

Her kan du lese Facebook-statusen i sin helhet:

"Alt har sin ende.

Etter to fantastisk spennende år på Byggeriet Tromsø, er det nå dessverre slutt. Det har vært en jobb hvor jeg har lært vanvittig mye om bygge bransjen, men også om hva det vil si å lede en bedrift. Jeg har blitt kjent med masse nye mennesker, både leverandører, kunder og ikke minst mine gode kollegaer. Sammen har vi vridd hjerner og snudd steiner. Vi har stått på for å vise hva vi kunne og jaggu klarte vi hele 36% omsetningsvekst i fjor. En ikke helt ubetydelig økning vi var bittelitt stolt av.

Men det er ikke bestandig at stor pågang og innsatsvilje er nok. Store strategiske beslutninger tas sentralt og denne gangen var det vi som ble rammet. At det er skuffende må kunne sies, men vi respekterer beslutningen.

Til Vegard, Tor Rainer, Svein, Mikael og Eirik vil jeg si, dere har alle vært fantastisk å jobbe sammen med. Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver dag og dere har vært store bidragsytere til det. Bare det å se hvordan dere har taklet nedbemanning og nå nedleggelse har imponert meg. "Dåkker e hel ved..." og det må vel kunne sies å være en god betegnelse på gutta i byggevarebransjen.

Noen har fått seg jobb og vi siste finner vel på noe.

PS: Det vil være mulig å gjøre et godt kjøp av lagervarer i nær fremtid..."