Nå får du nyheter spesielt tilpasset deg

I dag ruller iTromsø ut en personalisert mobilfront.
nyheter

Fra klokken 15.00 i dag kan iTromsø tilby leserne en personalisert mobilfront.

– Denne er basert på Cxense-teknologi, og baserer seg på hvilke saker man tidligere har trykket på når man har lest nettavisen, forteller innholdsredaktør Preben Olsen i iTromsø.

Kan skrus av

Dermed tilbys leserne en mobilfront med en flyt av saker som er mer tilpasset det de interesserer seg for.

– Og dersom man ikke ønsker den personaliserte fronten, kan man skru av personaliseringen på en knapp nederst på siden, sier Olsen.

Relevant lesertilbud

Denne typen personalisering vil ifølge Olsen være positiv både for leseren og for avisa.

– De som har gjort dette tidligere har erfart at folk er lengre inne på nettsiden og leser flere saker. I tillegg plukkes det ut saker som er relevant for den enkelte leser, og man vil kunne gi et mer relevant lesertilbud, sier han.

Hendelser

Store hendelsesnyheter vil uansett havne på topp i nyhetsflyten, og saker man allerede har lest kan man finne i en egen leserhistorikk.

– Leserne trenger ikke gjøre noe spesielt for å få denne personaliserte fronten, sier Olsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter