Erlend Osnes kan bli utsolgt

Erlend Osnes er umåtelig populær i Tromsø. Nå går det mot utsolgt show på Prelaten.
nyheter

Det ferske utestedet har virkelig tatt grep om standup-show i byen. Nå er det klart for Erlend Osnes show «Av familiære årsaker».

– Det har vært fantastisk stor etterspørsel på showet, sier daglig leder, Arthur Mack, som mener Prelaten er en perfekt scene for standup.

– Vi har hatt mye standup her tidligere og det har alltid vært bra med folk, sier Mack, som avslører at i skrivende stund er det bare 19 billetter igjen til showet.

Overveldet

Selv mener hovedpersonen at han oftere blir tatt bedre imot av tromsøværinger enn andre stedet.

– Det er større respons her enn hjemme. Folk kjenner meg fra før og jeg har jobbet sammen med Trine Lise Olsen tidligere, sier bodøværingen, Erlend Osnes.

Komikeren lover mye latter, men også noe alvor.

– Det blir mye moro, men også litt om veien til å bli komiker. Livet er ikke bare glansbilder og englesang, men man må gjøre det beste ut av det.

Får hilsener

Selv om han er patriotisk bodøværing til sin hals, har Osnes mange venner i byen, og han blir alltid overrasket over hvor god respons han får fra Tromsø.

– Jeg hadde aldri forutsett at jeg skulle selge så mange billetter i Tromsø. Dessverre har jeg ikke anledning til å kjøre en ekstraforestilling her. Veien går videre til Bodø og Oslo, sier Osnes, som har solgt ut alle showene så langt på turnélisten.

– Men det har bare vært i Bodø og på Leknes. Så man kan kanskje ikke skryte av dette helt enda, sier komikeren.