Bil har kollidert med tre

En bil har kjørt i et tre nord på Kvaløya.

  Foto: Sune Hanssen

nyheter

Politiet er på stedet.

En personbil har kjørt av veien og inn i et tre. Ulykken skjedde omtrent to kilometer nord for Sandnesundbrua.

- Det er én person involvert i kollisjonen. Vi har ikke oversikt over skadeomfang, sier operasjonsleder i politiet, Roy-Tore Meyer.

Ambulanse var også til stede.

Sjåføren er en 63 år gammel kvinne.

En tipser kan fortelle at hun ble fraktet fra stedet i ambulanse.

Politiet melder at kvinnen ble tatt med til legevakta for sjekk.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter