Kjørte bil med promille – endte i grøfta

En mann i 50-årene kjørte av veien og ut i terrenget.
nyheter

En mann i slutten av 50-årene, som er bosatt i Tromsø, er tiltalt etter at han kjørte en bil på Fylkesvei 305 på Vannøya i Karlsøy kommune, til tross for at han var påvirket av alkohol.

Kjørte ut i terrenget

Hendelsen fant sted 31. mai 2015.

I tiltalen står det at kjøringen endte med et trafikkuhell hvor mannen kjørte av veien og ut i terrenget på en rett veistrekning.

Mannen er også tiltalt for å ha oppbevart en komplett salongrifle med magasin og patroner i magasinet uten at noe av dette var forsvarlig nedlåst.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter