Samles for ett minutts stillhet

Mandag klokken 12.00 blir det arrangert minnestund for terrorofrene i Paris.

Laurence Frémion, Frankrikes visekonsul i Tromsø.  Foto: Privat

nyheter

Minnemarkeringen i dag klokken 12.00 finner sted ved Kulturhuset.

Frankrikes visekonsul i Tromsø, Laurence Frémion, forklarer at det er det franske folk i Tromsø som har hatt et ønske om å ha ett minutts stillhet, som også skal finne sted i Frankrike mandag, for å minne ofrene for terrorangrepet sist fredag.

Alle er velkommen

Alle som ønsker og har muligheten til å ta del i markeringen er velkommen utenfor Kulturhuset.

– Målet for terroristene var å angripe steder som representerer kultur, og der du tilbringer gode stunder med dine venner. Like ved Kulturhuset finner man også rådhuset. Tromsø kommune har vist mye støtte ovenfor det franske folk. Derfor har vi valgt akkurat denne plassen for å holde ett minutts stillhet, skriver Laurence Frémion i en pressemelding.

Også Nerstranda vil også holde ett minutts stillhet. Kundene på senteret vil bli informert over høytalerne klokken 11.59.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter