Utforkjøring på E8

En personbil kjørte av veien mandag på E8.
nyheter

Politiet skriver på Twitter i sin logg i 16.30-tiden om ei utforkjøring på E8 Hundbergan.

- En personbil kjørte delivs ut av veien. Det er ingen personskade, forteller operasjonsleder Eirik Kileng.

Videre opplyser han at det er svært glatt på strekningen.

Politiet var på stedet i litt over en time for å dirigere trafikken. En bergingsbil har vært på stedet og trafikken går nå som normalt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter