Fra Gründer til O'Learys

Ståle Michaelsen (42) blir ny sjef på sportspuben O'Learys fra årsskiftet.

bytter: Ståle Michaelsen bytter jobb og blir ny daglig leder hos O'Learys.  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

– Jeg kan bekrefte overgangen, sier 42-åringen som har vært daglig leder ved utestedet i Storgata de siste åtte årene. Til sammen har han 16 år i utelivsbransjen – hvorav 13 som daglig leder.

Spennende

Michaelsen sier at han ble kontaktet av de nye O'Learys-eierne for en stund siden. Derfra gikk det kun kort tid før avgjørelsen var tatt:

– Sportspuben er et godt konsept som byen ønsker og trenger. Så snart det formelle er på plass, tar vi fatt med blanke ark. Da skal vi – igjen – skape en uteplass hvor folk kan kose seg med god mat og drikke samt se sportssendinger – fortrinnsvis fotball.

Ikke ukjent med

Ståle Michaelsen presiserer at han ikke er ukjent med denne typen konsept. Blant annet har han tre år bak seg på Fun Pub. Dessuten er han gammel fotballspiller i TUIL, Senja og Ishavsbyen.

– Derfor er fotball en lidenskap. Sånn sett havner jeg midt i smørøyet når vi åpner O'Learys, sier den nye, daglige lederen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter