To biler involvert i trafikkulykke

To biler involvert i ulykke. Det skal være glatt på stedet.
nyheter

Lørdag kveld skal det ha skjedd en trafikkulykke ved Buvika før Brensholmen i Tromsø.

– Politi og ambulanse er på vei til stedet, forteller operasjonsleder John Tetlie til iTromsø i 17.50-tiden.

Politiet har få opplysninger om ulykken foreløbig.

– Den første meldingen gikk ut på at det skal være to biler involvert og det skal være glatt på stedet og nysnø, sier Tetlie.

Rett før klokken 19 kan operasjonsleder Gøran Bugge fortelle at der snakk om mindre skader.

- Begge sjåførene er bragt til legevakta for sjekk, sier han.

Han ber samtidig folk om å være obs da det er svært glatte veier i kveld.

Politiet er nå ferdig på stedet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter