Nå blir det liv i dette lokalet igjen

Like etter nyttår åpner turoperatøren Chasing Lights turistbutikk i nyoppussede lokaler i Storgata.

NYÅPNING: I lokalet i Storgata åpner det nå en ny turistbutikk. 

nyheter

- Vi holder på med oppussing nå og håper å kunne åpne butikken i januar, sier Thomas Hunger, deleier i Chasing Lights, til iTromsø.

LES OGSÅ: Disse skal utvikle Peppermøllen

Nordlys

Det vært lite aktivitet i lokalet etter at gave- og suvenirbutikken Audhild Viken AS la ned virksomheten og flyttet ut i vinter, men nå satser turoperatøren på å trekke byens turister til lokalene i det ærverdige trehuset i Storgata.

- Lokalet har en fin plassering rett overfor Domkirken. Vi tror det blir veldig fint og er spente. Vi er en av de største turoperatørene i Tromsø når det kommer til blant annet nordlyset og har rundt 20 ansatte, sier Hunger.

LES OGSÅ: Fra Gründer til O'Learys

Kontor og butikk

Med fem minibusser og en større buss tilgjengelig, anslår han at turoperatøren har en kapasitet på rundt 100 personer daglig, og selskapet skal bruke lokalet de nå etablerer seg i som både kontor og butikk.

- Der kan turister og våre gjester komme innom for å få informasjon, booke turer eller kjøpe suvenirer og postkort, sier Hunger.