For syvende året på rad har Eide Handel arrangert fyrverkeridemonstrasjon for lokalbefolkning og kunder. Med hundrevis av oppmøtte kunne kjøpmann Bård Pettersen si seg godt fornøyd med årets arrangement.

– Dette er en måte for oss å vise at vi setter pris på kundene våre, samtidig som vi får vist fram produktene vi har, forteller Pettersen.

Mye distriktsfolk

Arnulf Kaspersen, som tirsdag kveld fungerte som speaker, sier arrangementet bare har vokst og vokst de siste årene. Mye av årsaken tror han er økt popularitet blant folk i distriktene.

– Det kommer veldig mange fra distriktene for å se på, ofte folk som ikke får med seg fyrverkeriet i byen på nyttårsaften. Mange av disse går også sammen i bygdelag og kjøper inn felles fyrverkeri, sier Kaspersen.

Show og sikkerhet

I tillegg til fremvisning av fyrverkeri hadde arrangementet også fokus på å formidle gode sikkerhetsrutiner.

– Vi har gitt en del informasjon om hva som er viktig å tenke på under oppskytning, spesielt det med vernebriller. Det er også viktig å formidle at folk må komme tilbake med fyrverkeriet hvis det ikke fungerer slik det skal. De må for all del ikke begynne å tukle med det selv, konstaterer Kaspersen.

SPEAKER: Arnulf Kaspersen var speaker under tirsdagens arrangement og kommenterte alle produktene som ble skutt opp.