To personer pågrepet

Politiet har pågrepet to personer mistenkt for å ha forårsaket et trafikkuhell på Langnes.

  Foto: Daniel Lilleeng

nyheter

En personbil og en buss var i morges involvert i et trafikkuhell i Heilovegen, i området bak Jekta Storsenter.

Ifølge bussjåføren som kontaktet politiet, kjørte en personbil inn i siden på bussen og to personer stakk så av fra stedet. Personene som befant seg i personbilen skal ha tatt av registreringsskiltene på bilen før de stakk av.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 08.17 onsdag morgen.

Operasjonsleder Jøran Bugge sier at politiet nå har pågrepet to personer i forbindelse med trafikkuhellet.

- Vi har pågrepet to personer som vi mistenker for å ha forårsaket trafikkuhellet på Langnes. De sitter nå i politiets ventecelle og vil bli avhørt i morgen torsdag, sier Bugge.

Politiet lette med patruljer etter de to personene etter at meldingen kom inn klokken 08.17 onsdag morgen, og politiet pågrep to mistenkte i ettermiddag. Politiet vil ikke si noe om hvordan de fant de to som nå er mistenkt.

- Jeg ønsker ikke å gi noen detaljer rundt dette da det er såpass tidlig i etterforskningen, sier Bugge.


Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter