Forsinkelser i flytrafikken

Mandag formiddag er det flere forsinkelser i flytrafikken.

Forsinkelser: Mandag formiddag er det flere forsinkelser ved Tromsø lufthavn. FOTO: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen

nyheter

På sine hjemmesider melder Avinor om flere forsinkelser i flytrafikken.

Snøvær i Oslo

NRK Trafikk melder at det mandag morgen er forsinkelser på Oslo Lufthavn Gardermoen på grunn av snøvær, og at det kan føre til følgeforsinkelser på andre flyplasser utover formiddagen.

Det er også innmeldte forsinkelser på Tromsø Lufthavn Langnes mandag formiddag. Få oversikten her:

Avgang

- Avgang kl 12.20 SAS SK4414 til Longyearbyen har ny tid kl 13.00

- Avgang kl 13.35 Norwegian DY311 til Oslo har ny tid kl 14.20

Ankomst

- Ankomst kl 11.45 SAS SK4414 fra Oslo har ny tid kl 12.35

- Ankomst kl 12.58 Widerøe WF693 fra Kirkenes er innstilt

- Ankomst kl 13.05 Norwegian DY311 fra Kirkenes har ny tid 13.55

- Ankomst kl 13.25 Widerøe WF616 fra Bergen har ny tid kl 13.45

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter