Tromsø-fly måtte lande grunnet teknisk feil

Et fly på vei fra Oslo til Tromsø måtte mellomlande i Trondheim på grunn av en teknisk feil.
nyheter

- Det var behov for en reservedel som ikke finnes i Tromsø, og dermed valgte de å lande i Trondheim. Det er snakk om en mindre teknisk feil, sier Charlotte Holmbergh Jacobsson, presseansvarlig i Norwegian.

Hun opplyser klokken 18.45 at flyet er i luften igjen på vei til Tromsø, og mellomlandingen førte ikke til store forsinkelser. 

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter