Egon med på «Nytt på nytt»

Fredag gjester iTromsøs kommentator Egon Holstad (44) underholdningsprogrammet «Nytt på nytt» på NRK1.

PÅ TV: iTromsøs kommentator Egon Holstad gjester fredag Norges mest populære TV-program, «Nytt på nytt». Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Prominente nordlendinger dukker ikke altfor ofte opp i TV-ruta, som del av selve flaggskipet til NRK TVs «gullrekke» – «Nytt på nytt».

Fredag får likevel både Tromsø og Fauske en representant i panelet, i form av kommentator, musikkjournalist og fotballfantast Egon Holstad.

– Har brukt opp alle C-kjendisene

Holstads stemme er for øvrig hyppig brukt av rikskringkastingen.

– Dette er andre gang på to år at du er med på «Nytt på nytt». Hvorfor tror du at de inviterer deg nedover igjen?

– Jeg vil anta at grunnen er at de har brukt opp alle C-kjendisene, og at de nå har snudd bunken. Min ramsalte «Rorbua»-humor er muligens også utslagsgivende, humrer Holstad.

Ingen negative følelser

44-åringen har erfaring som medprogramleder samt debattant i en rekke radioprogrammer, pluss TV-opptredener på blant annet «Først og sist» i 2006 og «Roast fra Chat Noir» i 2011.

«Nytt på nytt» er Norges mest sette TV-program, med over en million seere hver fredag. Noen nervøsitet uttrykker Holstad likevel ikke.

– Gleden over å være i hovedstaden og få kjøre trikk og leddbuss overgår uansett det som måtte være av negative følelser – så akkurat dét tror jeg skal gå bra, sier han.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter