Truet med å drepe og voldta ekskjæresten

En 20 år gammel mann fra Tromsø er i Nord-Troms tingrett siktet for overtredelse av straffeloven.
nyheter

Det var i november 2015 at den siktede, ved flere anledninger, via e-post og sosiale medier, truet med å drepe og voldta sin tidligere kjæreste.

20-åringen er også siktet for å ha publisert flere nakenbilder av sin tidligere kjæreste på flere ulike nettsteder.

Den siktede har tilstått i retten, og er dømt til ubetinget fengsel i 28 dager.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter