Oppfordrer alle til å si sin mening

Byråden for byutvikling oppfordrer alle til å benytte sjansen til å si sin mening om Bjørnstrand-planene.

I TVIL: Byråd for byutvikling, Ragni Løkholm Ramberg er fortsatt i tvil om Bjørnstrand-planen. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Les saken: Vil høre folkets dom over Bjørnstrand-planene

– Tirsdagens møte er åpent for alle. Jeg har oppfordret byutviklingskomiteen og kommunestyrets representanter om å stille. På Facebook har jeg oppfordret alle interesserte om å komme med innspill før vi trekker en beslutning, sier Ragni Løkholm Ramberg, byråd for byutvikling.

– Er ikke dette en uvanlig fremgangsmåte i plansak?

– Jo, det kan du si, men jeg har gjort det en gang før. Litt av hensikten er at vi tar en så opplyst beslutning som mulig. Det er ikke bare ett riktig svar, noen vil være uenige.

– Utbygger vil tross administrasjonens standpunkt legge planen ut til offentlig ettersyn. Hvorfor kan ikke politikerne etterkomme ønsket?

– Poenget er at når vi sender noe på høring med innstilling om at vi ønsker planen godkjent, overtar vi ansvaret for planen. Om vi ikke ønsker å gå for en plan, da legger vi den ikke ut til høring. Jeg er fortsatt i tvil om planen skal legges ut til offentlig ettersyn eller ikke, sier Ragni Løkholm Ramberg.

Møter finner sted tirsdag 2. februar i byrådssalen på rådhuset mellom klokken 14 og 16.