Gikk helt til topps

Ronny Berglund i Retail Nord AS kan smile bredt etter å ha hentet hjem to priser i nasjonal kåring. Han og teamet hans i Tromsdalen er de beste i landet til å drive bensinstasjon

TIL TOPPS: Ronny Berglund (i midten) ble kåret til "Årets Retailer 2015" under Shell-stasjonenes årlige prisutdeling fredag. Juryleder og direktør i St1/Smart Fuel, Anita Sørlundsengen (til høyre) delte ut prisen til en glad prisvinner.  Foto: Pressefoto/St1

nyheter

Retail Nord AS driver Shell-stasjonene i Tromsdalen, på Vollan og på Finnsnes. Daglig leder Ronny Berglund mottok fredag prisen for Årets Retailer 2015 i kjedens interne kåring, i konkurranse med flere hundre andre stasjoner i Norge.

– Det er en kjempestor ære å få denne prisen, og det er noe som hele teamet har jobbet hardt og målrettet for i mange år. Vi har hatt som mål å komme helt til topps, og det har vi nå gjort, sier en glad prisvinner på telefon fra Dubai, hvor mer enn 500 Shell-ansatte er samlet i helga for prisutdelingen.

LES OGSÅ: Shell regner med enorme inntektstap

Skryter av sine ansatte

Juryen som ga prisen til Ronny Berglund skryter av hans målrettede innsats som har ført til svært gode resultater i 2015 i alle de tre stasjonene som han driver i nord.

– De har utmerket seg ved å levere vekst både på drivstoff og i butikk i 2015, som er kriteriene for denne prisen, sier retaildirektør og juryleder Anita Sørlundsengen i en pressemelding.

Berglund trekker fram sine 45 ansatte som de virkelige vinnerne.

– Jeg er bare han som må opp på scenen for å motta prisen. Denne prisen tilhører de ansatte som gjør det mulig å vinne slike kåringer. Når vi kommer hjem vil vi ha en skikkelig markering for å gjøre stas på de ansatte, sier en stolt Berglund.

LES OGSÅ: Mikkel rev ned søppeldunk

Årets beste stasjon

Retail Nord AS og Ronny Berglund gjorde det også godt under kåringen i fjor, da de kom på andreplass. I år gikk det hele veien og Nord-Norge vant i to av de gjeveste kategoriene.

– Stasjonen vår i Tromsdalen ble også kåret til årets beste stasjon blant alle Shell-stasjonene i hele landet. Kriteriene for å vinne prisen går både på kundeopplevelsen, vekst på drivstoffsalg og salg i butikk. Dette er seier for oss alle, sier Berglund.

Deltar i global kåring

Butikksjefen på Shell Ishavsporten i Tromsdalen, Thomas Eikrem, er også med i den nordnorske delegasjonen til Dubai. Han mottok selv prisen for årets stasjon fredag. Daglig leder Ronny Berglund i Retail Nord AS sier at de to prisene motiverer til økt innsats.

– Vi vil stå på pallen i den nasjonale kåringen også til neste år. I tillegg er vi en gjeng fra Retail Nord As som reiser til Tokyo i løpet av våren for å konkurrere i en kåring om den beste stasjonen og årets retailer i Europa og i resten av verden, sier han.